Hepatoprotect Forte prospect - Pret si informatii Hepatoprotect

in
hepatoprotect forte pret prospect
Hepatoprotect Forte prospect - Pret si informatii medicamentul Hepatoprotect

Daca vreti sa va protejati ficatul, Hepatoprotect Forte este o alegere foarte buna. Este foarte eficient si este tolerat bine de organism. Hepatoprotect protejeaza si regenereaza ficatul, pueti citi in prospect mai pe larg despre el.


Hepatoprotect Forte Pret


Cat costa medicamentul Hepatoprotect ? Aflati ca Hepatoprotect nu are un pret atat de mare, undeva in jur de 15 lei, depinde de la ce farmacie il luati.


Hepatoprotect Forte Prospect complet - Informatii HepatoprotectHepatoprotect Compoziţie
Un comprimat conţine 150 mg silimarină şi excipienţi: lactoză monohidrat, amidon de porumb, talc, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Hepatoprotect Acţiune
Silimarina este o mixtură formată din cel puţin 3 flavonoliganzi incluzând silibina (silibinina), silidianina şi silicristina. Ea reprezintă cel mai important constituent activ al extractului de armurariu (Silybum marianum), o plantă originară din bazinul Mediteranei, cunoscută şi utilizată tradiţional ca remediu natural pentru susţinerea ficatului. Componentele silimarinei stabilizează membranele celulelor hepatice, favorizează eliminarea toxinelor şi ajută astfel la menţinerea şi regenerarea funcţionalităţii normale a ficatului. Acţiunea antioxidantă ajută la combaterea efectelor nocive pe care le exercită asupra ficatului poluarea, infecţiile, diverse substanţe chimice (inclusiv alcoolul, toxine din apă sau alimente etc). Silimarina sprijină capacitatea naturală de regenerare a ficatului, susţine digestia şi întreţine procesele normale de detoxifiere. Astfel silimarina este utilă pentru accelerarea recuperării ficatului în afecţiuni hepatice de diverse cauze.

Hepatoprotect Mod de utilizare si administrare
Adulţi: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cel puţin 3 luni. În continuare, 1 comprimat pe zi se poate utiliza pe termen lung.

Precauţii Hepatoprotect
Dozele pentru copii vor fi recomandate de medic.
Nu se utilizează la copiii sub 3 ani.
Femeile însărcinate şi cele care folosesc contraceptive orale trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a începe să utilizeze acest produs.
Persoanele care au antecedente de alergie cutanată la contactul cu plantele înrudite cu armurariul (crizanteme, margarete) ar putea prezenta reacţii alergice la silimarină.
Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat.
A nu se depăşi doza zilnică recomandată.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Pentru mai multe informatii despre Hepatoprotect Forte, despre efectele acestuia si despre modul si dozele de administrare, intrebati medicul sau farmacistul inainte sa-l cumparat. Hepatoprotect are un pret accesibil.Articole similare:
Daca ti-a placut articolul, da-i share pe Facebook.

Post a Comment

Ultimele postari: 

Imperativ | Copyright © 2010 - Blogger Template Designed By Simrandeep Singh