Aug 11, 2008

Tecktonik - noul stil !

poze tecktonikCe este tecktonik ? Prima oara trebuie sa mentionez ca de cateva luni incoace curentul emo este demodat. Cu totii va intrebati de ce ? Raspunsul este foarte simplu: pentru ca majoritatea celor emo au migrat spre stilul tecktonik. Acest stil sau moda a aparut prima oara la fratii nostrii francezi, in special in cluburile unde se asculta muzica electro. Acesti asa zisi electro-emo-clubberi au simtit novia sa se exprime printr-un dans specific, asemenea unor struti sau caracatite in calduri, care implica datul din gat si tentacule intr-un mod total aleator. Hai sa zicem ca cei din franta sunt originali, dar in Romania avem niste exemplare de toata frumuseatea.
La noi in tara majoritatea copiilor emo sau strutzilor cu paru intins li s-au parut mult mai interesant sa treaca la tecktonik style. Este trist ce se intampla in randul adolescentilor din ziua de azi, rar mai vezi vre-un om normal ba emo, ba strutzi, ba tecktonici electrizati, si ceea ce este interesant este ca majoritatea au 50 de kg, blugi stilul morcov si freza asimetrica cu parul intins. A da si era sa uit culoare predominanta trebuie sa fie roz.

Yelle - A Cause des Garcons Remix - videoclip tecktonik






Articole similare:



3 comments:

Unknown said...

man .. nu-nzteleg ..exagerezi ... iar daca ar fi asa cum spui u ..cum ai vrea sa fim .. ? Ca tine . ? :) ... adik cum ..manelari.. ? ..rockeri ...rapperi... pana la urma tot acolo ajungi`... :P ..dansu in sine este oa rta .. incearca si DACA reusesti o sa-tzi placa ;)

MyBlog' said...

E nou stilul asta pentru tine ai?

Unknown said...

nu inteleg d c incerci sa faci stilul tecktonik de ras ... stii vb aia, gusturile nu se discuta. parerea mea e k dansul lor este destul de complex si d distractiv.Iar modul lor d a se purta este cool.