Chestionare mecanica

in
chestionare mecanicaCu totii stiti ca in faimoasele chestionare auto, de cateva saptamani incoace s-au adaugat si intrebari de mecanica, faimoasele chestionare cu mecanica. De asemenea s-a schimbatsi modalitatea de sustinere a examenului, examenul dandu-se acum pe calculator. Intrebarile fi ca si pana acum cu trei variante de raspuns, noutatea constant in excluderea varientei in care nici un raspuns nu era corect. Dar cu noua formula este dezastru in ceea ce priveste rata promovabilitatii. De exemplu in Arad din 80 de canditati au luat sala 12, iar din cei 12 au promovat proba de oras 6. Socotiti voi procentul de promovabilitate.


Pe de o parte aceasta noua exigenta este un lucru bun, pentru ca vor iesi soferi mai scoliti, dar in ceea ce priveste chestionarele de mecanica, mi se pare aiurea. Trebuie sa sti sa conduci masina, nu cum functioneaza. De aceea exista mecanic auto, nu inteleg de ce ai nevoie de cunostiinte de mecanica. Mai nou geme internetul de chestionare auto de mecanica, dar eu va recomand sa va luati noua carte cu mecanica, din cate am itneles a aparut pe la chioscuri, pentur ca nu te poti increde in chestionarele de pe net. Mult succes!Articole similare:
Daca ti-a placut articolul, da-i share pe Facebook.

1 comments:

Cursuri Auto said...
February 27, 2011 at 9:05 PM  

CursuriAuto.ro îti pune la dispozitie zeci de chestionare auto generate din mii de întrebari din legislatia rutiera pentru toate categoriile principale de conducere.

Post a Comment

Ultimele postari: 

Imperativ | Copyright © 2010 - Blogger Template Designed By Simrandeep Singh