Oct 13, 2008

Prison Break

prison breakPrison Break este unul din cele mai de succes seriale din ultimii ani. Pana in prezent a ajuns la sezonul cu numarul patru, si probabil va mai continua pana va avea rating bun. Cel mai reusit mi s-a parut sezonul 1, care a fost de-a dreptul genial. Dar sa o luam cu inceputul. Despre ce este vorba in Prison Break ?

Un inginer pe nume Michael Scotfield (Wentworth Miller foto) insceneaza un atentat la o banca pentru a intra la puscarie. Si nu in orice puscarie ci in Fox River, inchisoarea unde este tinut fratele sau Lincoln Burrows (Dominic Purcell) care este condamnat la moarte pentru ca l-a ucis p fratele vice presedintelui. Filmul este plin de actiune, suspans si intoarceri de situatie unde cam tot timpul se intampla ceea ce te astepti cel mai putin. In continuare voi face un rezumat al celor patru sezoane.

In Sezonul 1 din Prison Break este vorba despre intrarea lui Michael in inchisoare de maxima securitate Fox River, pentru a-si ajuta fratele sa evadeze. In scurt timp lucrurile se vor complica si vor aparea personaje noi in ecuatie, cum ar fi frumoasa Sara Tancredi, mafiotul John Abruzzi sau diabolicul si totodata genialul T-Bag. La sfarsitul sezonului are loc evadarea, dar ea fiind doar inceputul aventurii.

Pe parcursul sezonului 2 al serialului Prison Break evadatii trebuie sa fuga de FBI dar si de Companie. Astfel intra in serial un nou personaj principal si anume Alex Mahone, un agent foarte determinat. In acest sezon mor mai multe personaje importante.

In sezonul 3 actiunea se muta in Panama, mai exact inchisoarea Sona, de unde compania ii cere lui Michael sa il scoata pe un anume James Whistler. Acum are loc cel mai mare soc al serialului si anume moartea Sarei, intr-un mod foarte brutal. Mai tarziu s-a aflat ca actrita a trebuit sa nasca, si de aceea a fost nevoie sa fie scoasa din serial.

Sezonul 4 al serialului Prison Break este in plina desfasurare, si princepalul subiect este distrugerea Companiei cu ajutorul listei negre numita Scylla. Tot in acest sezon personajul Sara a revenit in serial





Articole similare:



No comments: