Feb 21, 2010

Cum sa te epilezi, tehnici de epilare

Cum sa te epilezi, tehnici de epilare

Daca nu stii cum sa te epilezi si vrei sa afli cateva tehnici de epilare ai nimerit unde trebuie. In zilele noastre este urat sa nu te epilezi in diferite zone si in plus este mult mai igienic sa fi epilat. Exista mai multe tehnici de epilare dupa cum urmeaza:

Epilarea cu lama


Epilarea cu lama este cea mai clasica metoda de epilare, mama tehnicilor de epilare. Folositi o spuma speciala are inmoaie parul, iar apoi dati usor cu lama. Aveti grija mare la alunite. Dezavantajul major la epilarea cu lama este faptul ca dupa cateva zile parul creste mai des si mai aspru.

Epilarea cu penseta


Recomandat pentru sprancene sau zone unde nu sunt multe fire de par. Aveti grija sa nu vi se rupa firul de par sub piele, ca riscati sa creasca aiurea pe urma.

Epilarea cu ceara


Epilarea cu ceara se poate face cu ceara rece sau ceara calda, la salon sau acasa. Persoanele cu varice nu au voie sa foloseasca acest tip de epilare. Evitati si alunitele. Acest mod de epilare este destul de dureros, dar scoate firul de par cu tot cu radacina.

Epilarea cu crema


Epilarea cu crema epilatoare este foarte comoda dar se poate folosi numai in anumite zone ale corpului. Inainte de epilare testati crema pe o zona mica d piele sa vedeti daca sunteti sau nu alergic.





Articole similare:



1 comment:

Marius Antonaru said...

am incercat si eu ceara rece si calda mai intai la salon si apoi mi-am cumparat un aparat de epilare cu ceara de unica folosinta si e super tare,pot sa ma epilez acasa foarte usor si nici nu e scump