Mar 6, 2010

Suc de noni natural - pret, proprietati

suc de noni naturalAm vazut o emisiune la TV despre sucul de noni si despre proprietatile extraordinare ale acestuia. Saptamana aceasta, trecand pe langa un magazin naturist, am fost sa intreb cat costa sucul de noni. Doamna de acolo mi-a spus ca nu are pe stoc, dar poate face comanda, iar pretul unui litru de suc de noni este de 160 RON, si vina intr-o saptamana. Uluit de un astfel de pret pentru sucul de noni, am cautat pe internet pe diferite site-uri naturiste si intr-adevar acesta este pretul sucului de noni. Exista si oferte cu de pret gen 50% reducere, dar pe acele site-uri nu au pe stoc momentan.

Sucul de noni natural contine xeronina, care pe langa proprietatile antidepresive ajuta si la vindecarea dependentei de tigari, cafea etc. Chiar daca are un pret ridicat, sucul de noni merita fiind plin de vitamine si minerale ceea ce il face foarte bun pentru organism, dar principala s-a proprietate este data de xeronina, care ajuta pana si la nivel celular. Din cate am inteles sucul de noni are un gust destul de neplacut, si trebuie sa te obisnuiesti putin pana il poti bea fara probleme, si evident trebuie sa va obisnuiti si cu pretul.

Oricum ar fi indicat sa luati suc de noni dupa ce intrebati medicul daca este ok. Informatiile de mai sus sunt pur informative si nu sunt un indemn express sa luati acest suc.

Cum vi se pare pretul sucului de noni ?




Articole similare:



9 comments:

Aniela Samuel said...

Sucul de noni se vinde la:
150 ron/sticla
286 ron/2 sticle
506 ron/4stcile
975 ron/8 sticle

Pentru variantele de 2.4,8,12 , etc sticle transportul pana la domiciliu este asigurat. Plata se face la livrare coletul fiind insotit de factura fiscala pe numele clientului. Firma producatoare este Tahitian Noni Juicem cea mai mare companie din lume care produce acest suc. Fructele sunt culese in Tahiti iar imbutelierea are loc in Germania.

Sucul nu contine conservanti este 100%natural, vindeca multe afectiuni: diabet, boli de rinichi, tumori, etc fiind un bun antoxidant.

Ma ocup de aceasta afacere, fiind reprezentant TNI, iar produsele le vand la acelasi pret de achizitie.

Pentru detalii produs sau afacere contactati-ma la adresa: noni2994270@yahoo.com sau vizitati magazinul http://www.tni.com/romania/romanian/tahitiannoni/index.html?ID=2994270&rfs=1

Comenzile se pot lansa direct in magazin sau pe email pe adresa de mai sus.

Aniela Samuel, reprezentant TNI

Noni said...

Eu am luat de la alta firma si nu avea gustul asa de rau. Mi-a fost recomandat de doctorul de familie pentru recuperare dupa operatie. E bun pentru mai multe chestiuni dar e bine sa intrebi doctorul inainte.

pentru copii said...

Un sirop foarte bun si indicat pentru cresterea imunitatii la cei mici. Trebuie luat cel putin 4 luni

Anonymous said...

Scuuump dar eficient.

Anonymous said...

Suc NONI pur 100% BIO, Certificat Organic Tahitian. 90 ron - 1 litru. detalii : zaza_darkness@yahoo.com .
Multumesc !

Anonymous said...

90 ron - 1 litru NoNi Tahitian 100% BIO , Certificat Organic.


Detalii si poze la: zaza_darkness@yahoo.com

Suc Noni said...

El trateaza foarte multe afectiuni, dar sunt convins ca este foarte important sa stii cum raspunde organismul la el.

Cu siguranta ca nu vindeca tot la toate persoanele si probabil ca trateaza doar o parte din afectiunile pe care se spune ca le trateaza.

Cred ca totusi ajuta si amelioreaza anumite probleme.

Anonymous said...

Sucul de Noni a aparut in Romania intr-o forma inedita adica in monodoze de 30 ml cu dop reutilizabil pentru a pastra mai bine principiile active. nu se tine la frigider nu se oxideaza ca cel la sticla iar copiii il consuma mai bine din cauza ca nu-i simt mirosul. Se poate vedea produsul pe www.naturalnoni.ro si este singurul de acest fel di Romania. Este un suc obtinut din fermentatia fructelor de noni, 100% natural fara conservanti sau alti aditivi. Vi-l recomand cu caldura pentru afectele benefice pe care le-am vazut asupra familiei mele.

SharkAid said...

Eu am consumat, m-am simtit bine, nu poti sti care este mai bun, din pacate in romania nu se gaseste si fructul proaspat.
Oare in tarile de bastina unde se consuma zilnic asa cum beau romani coca cola cum o fi?