Sep 30, 2010

Horoscop Octombrie 2010 - Dragoste

Horoscop in dragoste - Octombrie 2010

Pentru persoanele care isi verifica des horocopu lsi cred in ceea ce ne spun astrele despre diferitele aspecte di nviata noastra, am facut acest post in care veti putea afla mai multe despre horoscopul lunii octombrie 2010 (dragoste).

Horoscop Octombrie 2010 - Pesti

Dragoste: in aceasta perioada Venus tranziteaza zodia Scorpionului, iar din 8 octombrie va intra in miscare retrograda. in prima parte a intervalului viata voastra sentimentala va fi destul de dificila. Veti fi nemultumiti de actiunile partenerului de viata si veti declansa certuri violente. in a doua parte a intervalului situatia nu se va imbunatati deloc, ba din contra.

Horoscop Octombrie 2010 - Gemeni


Dragoste: in aceasta perioada, Venus tranziteaza zodia Scorpionului, iar din 8 octombrie va intra in miscare retrograda. in prima parte a intervalului veti avea o perioada delicata in relatia cu partenerul de viata. Va veti contrazice, veti fi nemultumiti si va veti ataca partenerul de viata fara motive intemeiate. in a doua parte a intervalului lucrurile vor fi mult mai violente si situatia se va inrautati foarte mult.

Horoscop Octombrie 2010 - Berbec

Dragoste: Veti fi mereu nemultumiti si veti critica totul. Puteti avea chiar probleme de sanatate din cauza certurilor cu partenerul de viata. Ar fi bine sa incercati sa fiti pasnici si sa aplanati conflictele. In ultima parte a intervalului lucrurile vor merge mult mai rau si situatia va fi exploziva.

Pentru celelalte zodii, precum si celelalte aspecte pentru Horoscopul lunii octombrie 2010 (bani, sanatare, intelect), cititi intregul horoscop octombrie 2010 pe roportal.ro.




Articole similare:



No comments: