May 7, 2020

Hosting ieftin si bun pentru bloggeri in 2020 - Recenzie iPage Wordpress

Haideti sa vedem daca iPage este intr-adevar un web hosting bun si ieftin pentru standardele din anul 2020 (la finalul postarii am facut un rezumat cu concluziile).

affiliate_link

Cu mai bine de 20 de ani de experienta in website hosting sau pe romaneste - gazduire site web - iPage a reusit sa se impuna pe piata internationala intr-un domeniu unde concurenta este foarte acerba. Cele mai importante aspecte pentru calitatea unui plan de hosting bun, este sa aiba un uptime garantat de peste 99,9%, sa aiba o viteza buna spre foarte buna (deoarece motoarele de cautare gen Google iau in calcul si acest aspect atunci cand va listeaza site-ul in cautari) si nu in ultimul rand, un  suport tehnic care trebuie sa impecabil, deoarece nu toata lumea este un specialist atunci cand isi creaza un blog sau un site personal.


iPage are un singur plan de shared hosting nelimitat È™i două planuri WordPress blog hosting. Totul este foarte bine organizat si disponibil in limba engleza. iPage pare sa aiba toate elementele esenÈ›iale de gazduire acoperite, in special pentru incepatori, care ar trebui să poată configura o soluÈ›ie completa de gazduire site sau blog de la zero. PuteÈ›i incepe sa construiti un site web sau un blog personal folosind platform WordPress, Weebly sau constructorul de site-uri iPage.

affiliate_link

iPage ofera viteze foarte rapide de web hosting pentru zone precum Europa si America de Nord (deci si Romania), din aceasta cauza este foarte bun, de exemplu, pentru gazduirea unui blog pe platforma Wordpress. Interfata este prietenoasa cu incepatorii motiv, pentru care este extrem de usor sa iti faci un blog care sa fie pe un domeniu propriu.

Cum sa iti faci un blog Wordpress pe iPage in 15 minute

In primul rand trebuie sa iti creezi un cont iPage si sa iti alegi un plan de hosting care ti se potriveste. Daca vrei sa rulezi doar un blog Wordpress pe care vrei sa il cresti, este suficient sa alegi in plan de gazduire mai ieftin, dedicat pentru platforma Wordpress. Depinde de perioada, poti ajunge la preturi foarte mici de 2,99 Euro / luna, care este un pret foarte bun comparativ cu alte oferte de la alte firme. Raportul calitate/pret este unul foarte bun. Practic daca ulterior ajungi sa ai un numar decent de vizitatori pe zi, poti sa iti recuperezi foarte rapid banii dati pe hosting, din reclamele afisate la tine pe blog, si apoi sa mergi doar pe profit. Poti da u cautare pe Google la "cum sa faci bani din blog" si vei gasi mai multe modalitati. Cele mai simple ar fi: reclame Adsense sau comisioane de afiliere.




Dupa ce iti alegi planul de hosting, trebuie sa legi un domeniu de contul tau de hosting. Ce este foarte important, este ca iPage ofera un domeniu gratuit, pentru orice plan ai alege, asadar nu mai trebuie sa iti cumperi si un domeniu, doar iti alegi numele dorit si il legi printr-un click de contul tau de hosting. Urmatorul pas ar fi sa iti instalezi platforma Wordpress, sa alegi un template pentru blogul tau si esti gata, ai creat primul tau blog pe domeniu propriu. Un alt aspect pozitiv este ca iPage ofera acess la plugin-ul Jetpack care iti ofera o gama de peste 100 de template-uri Wordpress din care poti alege, deci din nou salvezi timp si poate chiar bani. Daca ai ajuns deja la acest pas, deja esti gata, ai propriul tau blog functional. In viitor trebui doar sa ii faci finisajele dorite, sa instalezi plugin-urile care ti se potrivesc sau care iti sunt necesare ca sa ai un blog Wordpress optimizat.

Legat de vitezele foarte mari de raspuns cu care se lauda iPage in Europa si SUA, mai jos se poate vedea un tabel din care reiese ca iPage este un hosting foarte rapid. Timpul de raspuns este un factor pe care Google si alte motoare de cautare le iau in considerare atunci cand calculeaza rank-ul bloglui tau in rezultatele cautarilor organice.


Concluzii:

 - iPage ofera un plan de hosting foarte ieftin, dar cu un inalt raport calitate / pret
 - are viteze extrem de bune, cu timpi de raspuns buni in Europa si SUA
 - hosting cu o interfata foarte prietenoasa, perfect pentru incepatori
 - numai bun pentru a gazdui un blog Wordpress in 2020
 - primesti domeniu gratuit (salvezi bani)
 - daca nu esti multumit, poti sa le ceri banii inapoi in termen de 30 de zile


  Incepe sa-ti faci un blog chiar acum:

  affiliate_link

Acest review este strict parerea mea personala. Ca de fiecare data, va rog sa faceti singuri un studiu de piata inainte sa achizitionati orice produs.




Articole similare:



No comments: