Cum recuperezi parola de Mess - Yahoo!

in
parola yahoo messengerDaca ai uitat parola contului de Yahoo, cont care contine atat Yahoo Mail cat si Yahoo Messenger, o poti recupera cu conditia sa stii cateva detalii cheie despre account-ul tau.

Iata cum recuperezi parola de messenger si tot odata parola de Yahoo mail.


1. Intri pe www.yahoo.com si dai Sign In, apoi forgot password.

2. Alegi una din cele 4 optiuni date.

3. Daca atunci cand ti-ai creat contul de Yahoo i folosit o adresa de mail alternativa, o poti introduce, daca nu treceti la pasul urmator.

4. Trebuie sa completezi data de nastere, tara in care locuiesti si codul postal. Daca le stii treci la psul urmator si vei putea recupera parola, DAR daca nu le stii recuperarea parolei de Mess si totodata a contului de Yahoo Mail este imposibila.

Personal m ise pare o tampenie sa ti se ceara aceste detalii, pentru ca foarte multa lume si-a creat id-ul de mess cu ani in urma, si nu mai stie ce cod postal a introdus, la acea vreme se putea introduce la misto. Cunosc foarte multi oameni care au vrut sa isi recupereze parola de mess pierduta, sau parola de mail si nu au reusit. Foarte multi m-ai intrebat cum imi resetez parola de messenger sau cum imi recuperez parola de yahoo ? Din pacate daca nu stii acele detalii, nu ai cum !Articole similare:
Daca ti-a placut articolul, da-i share pe Facebook.

Post a Comment

Ultimele postari: 

Imperativ | Copyright © 2010 - Blogger Template Designed By Simrandeep Singh