Jan 23, 2009

Moda anului 2009, tendinte primavara-vara

Multi designeri au ales imprimeurile ca tendinta pentru sezonul primavara-vara 2009. Unii vad in moda anului 2009 o apropiere de stilul sport. Rosu aprins, verde crud sau portocaliu sunt culorile in trend pentru anul 2009.

In 2009 vor fi la moda o gama larga de haine si de culori, va fi un fel de an cu un spectru larg. Tendintele de baza pentru sezonul primavara vara 2009 sunt: new nudes, metalic, tribal, pantaloni harem, salopeta, color blocking (folosirea unei culori puternice in outfit nu este suficienta si se recurge la alaturarea a doua culori complementare pentru ca acestea sa se potenteze reciproc).

Tendintele germane in moda anului 2009 sunt cu influente retro si rustice. In materie de pantofi, in 2009 se vor purta sandale tip gladiator si a pantofilor de tip peep-toe eleganti si casual.



Daca va intrebati care sunt culorile in trend ale modei anului 2009,acestea vor fi culori intense, portocaliu strident, rosu aprins, verde si alte nuante asemanatoare. In materie de bijuterii in 2009 se poarta bijuteriile mari, bratari, coliere, cercei inele etc. Asadar in sezonul primavara-vara 2009 trebuie sa purtati cat mai mult aceste culori stridente si sa iesiti in evidenta prin impresia vizuala al outfitului dumneavoastra.




Articole similare:



No comments: