Jan 21, 2009

Coafor virtual

coafor virtualDin cand in cand cu totii vrem sa ne schimbam look-ul. Am gasit pe internet niste siteuri care au un coafor virtual unde poti sa iti faci tunsori virtuale in jurul conturului fetei tale. Un site care m-a impresionat este divahair.ro. Are un coafor virtual foarte performant si modern care iti permite sa uploadezi o poza cu tine, sa selectezi conturul fetei si apoi sa aplici o coafura virtuala pe care o creezi.

Coaforul virtual are disponibile o gramada de functii interesante. Dupa ce ti-ai uploadat poza poti incepe sa schimbi pe tunsori sa vezi care si se potriveste. Atunci cand creezi o tunsoare poti alege diferite lungimi, o paleta foarte larga de culori si diferite stiluri. Acest coafor virtual este foarte interesant si il recomand tuturor. Mai exista si alte siteuri care au pe ele un coafor virtual.

Sfatul meu este ca inainte sa mergeti la un stilist, este bine sa va faceti frizuri si tunsori virtuale, intr-un coafor virtual, ca sa stiti cum v-ar sta cu anumite tipuri de tunsori.




Articole similare:



No comments: