Program de umblat in calculatorul altuia

in
teamviewer program de umblat in calculatorProgram de umblat in calculatorul altuia

Unul din cele mai bune programe de intrat si umblat in calculatorul altuia este Teamviewer. Programul este foarte usor de folosit, si este extrem de util cand cineva te roaga sa ii umbli in calculator de la distanta (remote). Tot ce trebuie sa faceti este sa downloadati pe ambele PC-uri programul de pe site-ul teamviewer.com si ori sa il instalati, ori sa ii dati doar run.

Teamviewer se poate folosi si daca unul din calculatoare este in spatele unui router, ceea ce il face extrem de usor de folosit avand in vedere ca nu mai trebuie facut port forwarding. Tot ce trebuie sa faca cel la care intrat pe calculator este sa dea run si sa va comunia ID-ul si parola de conectare. Ulterior trebuie sa introduceti id-ul in clientul vostru si apoi parola din patru cifre. Daca aveti o conexiune buna, veti putea umbla in alt calculator ca si cum ar fi desktop-ul vostru.

Asadar teamviewer este un program foarte util de unblat in alt calculator, cum ar fi calculatorul unui prieten aflat la distanta.Articole similare:
Daca ti-a placut articolul, da-i share pe Facebook.

Post a Comment

Ultimele postari: 

Imperativ | Copyright © 2010 - Blogger Template Designed By Simrandeep Singh